lördagshäng, plats 9

lite småtrött efter gårdagen men kul var det. Svattas ikväll blir säkert kul, cookie in the house...

Plats 9: ERSBODA, Umeyo:Där det händer om det händer när det händer, hur ofta är det inte man har vandrat runt där bland betongen och kännt att man behöver kasta en lång blick över axeln... Fin arkitektur och har även en egen Micky D´s, lite oväntat så har dom även en hel del betongcourts där man har spöat SlimJim i otaliga matcher, det bästa med dessa courter är att man slipper smita in eftersom att dörrarna alltid är sönderslagna. Spelkvalitén blir kanske inte den bästa då det ligger en hel del glas på planen som även medför att skaderisken är hög, går ej att spela kvällstid då all befintlig belysning är stulen, ligger dock fint till med omgivande blomstrande färgglada väggar.....

BBB blir betyget

Välkommen till Ersbodahooden :


plats 10

10:e farligaste hooden jag varit i måste vara LSE och området runtomkring Brännbergsvägen, så mycket galenskap som pågår där i krokarna. 
brännbergshooden får 3 betonghus av 5 möjliga: Det är inget område man vill gå ensam i en mörk kväll, mycket skumt klientel som håller till där ryktas om att dom torkar slaktat kött på balkongerna och att musik dundrar mellan husväggarna på kvällarna. Det som drar ner betyget något är att det ligger en barnvänlig djurpark med tillhörande mjukglass försäljning på gatan, det ger inga betongpoäng. Hur farligt det än må vara på Brännbergsvägen så kommer lördagskvällen att spenderas där.. Stay Strapped!Hårt i LSE


humidity almost like DC

ungefär lika stor luftfuktighet idag som i DC dock 15 grader kallare men kvavt är det...
jobba jobba jååoooobbbbbba snart helg bara 15 dagar kvar nu också längta längta..
I veckan så kommer en top-10 lista på dom mest hoodiga platser jag upplevt, blir kul läsning =P

varit på Boa sysý en sväng

Helgen är äntligen slut men snart är min ledig dag det också, men ledig till helgen och då blir det fest&ståhej motorveckan helgen här i LSE är inte att leka med. Varit förbi Boa Sysý och inhandlat lite Rosé&Rom så att man kan dricka lite troppan och daiquiris... 16 dagar kvar!jag vill ha 6 timmars arbetsdag

jag vill ha 6 timmars arbetsdag älskar inte dessa 9,5 timmars pass, hemma på rast nu snart tillbaka och knega till 21:30. Imorgon är det lugnt då arbetar man bara 9 timmar 11-21, kommer bli skönt när den här helgen är över och veckan kan börja....


20 dagar

20 dagar kvar till semester, det blir som lilla julafton fast utan tomten och på tal om tomten så kommer jag osökt in på en utav sveriges roligaste filmer, tomten är far till alla barn...

Men okuligast just nu är att man kommer jobba som en jag vet inte vad den här helgen och resterande dagar med lite personal och osv,,  ser inget ljus i tunneln än så länge...

motorweekend om en vecka får ses som en highlight!

Nu ska jag iväg på Gymmet Gymmet och göra lite nytta...
sol och bad

Såg på bio i fredags Eclipse, väldigt bra och rolig film OM man är tjej och 14år..... Igår blev det en sväng ut till Bettnessand den enda gången man hinner ut dit denna sommar kanske. Oväntat att dom hade en strippstång där på stranden. Vattnet var däremot inte oväntat kallt, men efter ett tag när benhinnorna hade frysit bort så känndes faktiskt vattnet helt okej..
Såg en cyklist som nästan misshandlade en billist, kul. Ätit tårta åkt lines.. Nu väntar en skön arbetsvecka med 1000 timmar på schemat, skoj.

24 dagar kvar som till julafton fast minus tomten, kul.

STRIPPA PÅ STRANDENKÄRA GAMLA BETTAN

Living on a prayer

Har aldrig förstått mig på dom som tycker att Bon Jovi är det bästa som finns i musikväg. Det är bara massa hillbillies som lyssnar på sån smörja.
Hur många gånger har man inte blivit tvungen att lyssna på Living on a prayer genom åren, och varje gång så vill öronen bara gråta och spy på den skiten.

Finns dock en version av Looptroop som gör den lite skön..


Topp 3

Topp 3 från verizon center, alltid lika skoj att hoppa av på röda linjen i chinatown och åka upp för rulltrappan och mötas utav gängen som hänger där.


#3.


dribble dribble. Miami heat on fire!

Jobbat klart för den här helgen nu och snart är det bara att bänka sig framför vm-finalen. Men det största som hänt den här veckan är ändå att James LeBron valde att krita på för Miami Heat. Håller på Wizards&Heat men eftersom att wizards är totalt värdelösa så står hoppet till Heat allt som oftast!

Vilket lag dom kommer få med LeBron, Wade och Bosh Dom kommer leka hem titeln nästa år. Det bästa med det hela är att jag kommer att spendera större delen av nästa sommar i USA och Miami lagomt tills finalerna börjar. 2006 var jag i Miami när Heat tog hem NBA-titeln och då blev det ett jäkla liv på gator och torg hoppas på en repris 2011

Utanför Miami Heats hemmaplan,  AmericanAirlineArena när jag var där 2006En epok går i graven

En epok har gått i graven, har just hjälpt SlimJim att flytta ut ur sitt krypin på Sadelvägen. Tänk alla toppenkvällar som har spenderats där, dom otaliga gångerna jag har blivit MarioKart champ i slims nersjunkna soffa, alla galna psykotiska bomberman matcherna, och inte minst alla ÖKRIG!

Det har varit en bra tid men life goes on


FiskeEliten

Capitano drog med mig ut på en fisketur idag och oj vad fisk vi fick nästan i klass med Lyxbäcken förra året. Vädret var helt underbart på den spegelblanka älven, LSE levererar. 3 feta abborrar drog jag upp och vann kvällens tävling.

2008 var året då jag var på toppen av min fiskekarriär, året kröntes med en fet Rock Fish som jag lurade upp i Chesapeake Bay i Maryland och oj vad den smakade bra sen.


Två killar på telefon till varandra:
- Är det nåt drag på festen eller?
- Nä, det är bara en massa jerks här! (kul?)
weekend

weekend i storuman tjo o stimm. Såg världens starkaste Heidi. Såg en och annan raggare. Blev stucken av en och annan mygga. Vann i dart. Grillat. Käkat nachos.
Bilder senare!

Big city life

När alla andra man känner är nere i LiveAlongtime på fred&kärlek så ska man själv kolla in vad metropolen Storuman har att erbjuda, jag betar av inlandspärlorna en efter en.
Marknad står på schemat det blir nog kul, ska bara jobba bort dom sista 5 timmarna för veckan.

Får göra en bild-update med min nya flashiga mobkamera på hela 3mp WOw, HÅLL I ER!

Lever the big city

Big City Life,
Me try fi get by,
Pressure nah ease up no matter how hard me try.
Big City Life,
Here my heart have no base,
And right now Babylon de pon me case
RSS 2.0