Bilder, det är över för den här gången

Snart är helgen slut och man känner sig lite småtrött i både kropp och själ. Som befarat så blev Team Handballerz lite för svåra för oss men vi bjöd upp på ett strålande motstånd, sen att vi dricker vin lika mycket som dom dricker sportdryck gör inte vår insats sämre. 2 poäng! från att gå vidare till slutspel, hoppas att dom soporna åkte ut på en gång. Det var nog lika bra att vi inte gick vidare så att man kunde fokusera fullt ut på lördagens bravader istället!

Fysikgränd var helt okej men saknade lite bilbränder och krossade fönster, tror vädret spelade in där.
Promoe&Timbuktu var helt okej gånger 1000, extas när dom kör igång Dekadansen&These walls
  Timbak frälste lite med "det brinner i paris" 

Tack till FRANSmännen nästa år går vi vidare!!
IFK var och repade lite i Umeyo också, endel kanske repade bättre än andra(?)  "be om ursäkt eller få en kniv i magen" ??
Det är ungdomens förfall


sista natten med muschen

efter att haft ett möte idag med media och blivit plåtad lite, begav jag mig till MAXI och inhandlade 10 meter baguette det tyckte jag var en bra ide till imorgon.

13:30 slungar vi igång på plan 27!   MRSA (Måttligt RedlösaSjuksköterskor Anländer) Grupp Frans, Team Handballerz& Fredagsmys där har vi våran grupp!

Lottningen blev lyckad och vi får se oss själva som blytunga favoriter, men pallar vi pressen? Team Handballerz har enligt uppgifter ett ganska vasst utespel som vi måste se upp med lyckas vi neutralisera det så är segern som i en box.

Läget i den egna truppen ser bra ut efter dagens uppvärmning, Peejjter bjöd på några riktigt fina höjdare. Åldermännen i laget såg dock lite oroliga ut över banplaceringen då den inte var helt tydlig vid tillfället och kan komma krocka med vårat läger. Men det löser sig säkert ...

Väderleksrapporten ser inte så ljus ut, men vi har ett tält med 4 väggar så det bekymmrar inte oss nämnvärt.

Nu är det dags att sova, imorgon kväll då ryker muschen!
Fri vinprovning på bana 27 också, be there or be square!   BILDSPECIAL kommer upp

mest spelade låten imorgon på fysikgränd kommer nog bli ----->>

mustachkampen dag 23, + inför yran

Nu har det gått 23 dagar och man kan faktiskt se något under näsan som gror. Den får nog vara kvar till yran då mitt lag passande ska vara "Fransmän"  Bunkrat upp med traktens finaste hallonvin, en baguette i ena handen och i den andra en riktigt smarrig blåmögelost = cuiré

- Återkommer med tid&plats för våra matcher, eventuellt så kommer det bli en live uppdatering från ängarna om tekniken tillåter
- Har hört talas om en invasion från IFK:are, kan någon bekräfta?
- Poolparty i 10 grader och regn, kan någon bekräfta?
- Tror inte att det blir lika mycket stek som på bifogad film(?)tenta

Osama, random superhjälte, Krusty the clown skriver alla sista tentan för terminen imorgon (förhoppningsvis), måste samla alla superkrafter för att det ska gå vägen. Vem har då bäst chans för att klara det? Kan Osamas skills i kurragömma visa sig viktig? Mina 50 öre lägger jag ändå på Krusty "martinpedia" the clown som ser otäckt stark ut inför morgondagens drabbning....   


UMEÅ VEGOVISION 2010

Umeå vegovision 2010 går av stapeln i helgen, spännande!
Kanske såg du om plågade grisar på TV innan jul? Djurrättsalliansen var organisationen bakom detta avslöjande.


vem är din favoritturk?

BRA DAG: skola, beach, hus spekulerande, sveriges största första "rull-pizza"på stan, promenad runt sjön och fint väder.
Dagens fundering: hur kan läsarantalet ligga på över 100 helt plötsligt?

DAGENS FRÅGA: Vem är din favoritturk?
min är fågelturken, fast knullturken är ju skön för att han rep:ar Umeyo! och corona på ett fint sätt och skogsturken är ju bara allmänt soft. Svårt val men fågelturken it is!


mustachkampen dag 14

kliar värre än värsta klipulvret i överläppen, men vem trodde att jag skulle kunna åstadkomma det jag gjort på bara 14 dagar, inte många. Vill tillägna denna musch till alla som varit med sen dag 1 vännerna i skolan, polarna i betongen, grabbarna i periferin och alla andra. Det bästa är att värre kommer det bli 14 dagar kvar!


!


det är mot dessa mäktiga mustascher jag tävlar...

Det är mot dessa mäktiga mustascher jag tävlar, blir svårt. Kommer upp en bild på min matta efter helgen då den kanske har vuxit 1mm....

andy milonakis har bra texter

I brist på muschbilder och annat!...
mustachkampen dag 7

Nu sticker och kliar det som bara attan i moppemuschen. Slänger upp en bild som egentligen är sen i fredags men den får duga! Har dock hittat en man jag aldrig kan slå, FRANK THE TANK. Det är bara att lyfta på hattan inför denna rediga asterixmusch! Frank ftw!

                     1      -   0

  vs. mustachkampen dag 3

Kampen går vidare! Eftersom att tillväxten inte är den snabbaste så räcker det nog med att ladda upp en bild varannan dag, är ju ungefär lika intressant som att se på när färg torkar fast lite tråkigare...  Om man tittar riktigt noggrannt så kan man se början på en moppemusch, det känns bra det iaf!!.

mustachkampen dag 1

Jag med min rikliga nästan serbiska mustachväxt slänger mig in i mustachkampen, gör du det?
Hoppas att man vid dag 23 kan skymta en begynnelse till en GÜNTERmustach.
update imorgon!
 

RSS 2.0