Hej russin

Efter att ha tillbringat dagen in da Jacoz ser jag ut och känner mig som ett russin...

junk in my trunk

+  Trots en dålig match igår vann vi med 6-3, men det bästa med gårdagen var att jag hade fått en sprillans ny trunk, vilken lycka!

- Sämsta är att det inte gick att röra ryggen när man vaknade i morse, mitt bedövartips igår är ytterst temporärt och det får man behaga när man vaknar dagen efter. Därför tänkte jag bege mig och spendera resten av dagen i Jacuzzin ute i D-näs!

Glädje över min nya trunk!!


Här sitter jag

Här sitter jag vid datorn med min TENS apparat på ryggen i förhoppning att den ska kännas mindre fuck´d så att jag kan spela kvällens match borta mot Ö-vik..

Vad tusan är TENS undrar ni? Det ska jag berätta, det är en metod för smärtlindring som bygger på stimulering med svaga elektriska strömmar. En batteridriven apparat överför via ledningar ström till plattor som sätts på kroppen. Metoden används vid både akuta och långvariga smärttillstånd.TENS kan användas både vid så kallad nociceptiv smärta, då smärtan vanligen har sitt ursprung i leder, skelett, muskler, hud, och i interna organ, och när smärtan är neuropatisk eller neurogen (det vill säga smärtan härstammar från nervsystemet).

För att ytterliggare bedöva ryggen så rekommenderar jag att man även tjongar i sig 1-2 Diklofenak(alt. voltaren) + lägger på ett rikligt lager med Linnex, efter det brukar man kunna röra på sig igen.

Hemligheten bakom hur man klarar en lång säsong:


Försökte ändra design på bloggen men det blev bara konstigt!

Kill Devil Hills

Det går ju inte att missa Orkanen Irene´s framfart längs östkusten i USA som har kablats ut på tv.. Där den gjorde som mest skada och slog till som hårdast var Kill Devil Hills i North Carolina, varför är det intressant ju därför att jag har varit där på semester då min amerikanska"familj" brukar tillbringa några veckor där varje år på sommaren.. När jag var där var det inte någon orkan men väl det värsta jävla oväder jag varit med om alla kategorier som nog hade fått stormen "Gudrun" att blekna i jämförelse.

DET VAR FAKTISKT FINT VÄDER DÄR OCKSÅ


North Carolina är väldigt "southern"
god bless god bless

följer med spänning..

denna blogg --->http://threescorpions.blogg.se/   tror (jag87) levererar bra i år...

Stugsista (surstömming är överskattat)

Inte nog med att det luktar funky det smakar inget vidare också!
Grannen på andra sidan fjärden hatar inte att elda med hjälp av 1000 liter bensin.


In i dimman.. (like foggy bottom)
Vi fiskade också
Hittar du hit är det feskgaranti alt. vassgarantiHårdtrafikerade Westernfjord


Match inställd imorgon

Matchen mot Härnösand är inställd imorgon pga att dom inte har kunnat fixat fram en domare, I ask to myself what the fuck(!!?) Kalle Anka-förening blir dock skönt att slippa nöta buss mer än nödvändigt. Då kan jag koncentrera mig helhjärtat på stugsistan ikväll i stället...

Om #15 läser detta så ryktas det om att det är en nyckel på drift till din lägenhet som är ledig i helgen och att det är fest där, kul för dom som ska dit! Classic!!

STEVIE JANOWSKI,  bästa serien just nu EASTBOUND&DOWN

new fan

Snacka om extreme home makeover fått min nya fan installerad och då snackar jag inte i fan som beundrare, supporter, anhängare, groupie, entusiast, fantast, svärmare utan som i fläkt! Och en ny toa ska det också bli nu jädrar börjar det hända saker på vretgatan!

FÖRE, inte ok!


EFTER! (Notera även att jag har mer än 5 kryddor på hyllan+2resorb=vuxenpoäng)


"What you gonna do when shit hits the fan?"


hyfsat fiske

Efter att ha tagit en pallplacering på KM i minigolf idag känner jag mig nöjd, Greenie och Eriksson blev lite för svåra tillslut....  Tänkte fiska på lördag då det är stugsista och allt, på tal om sjukt fiske hittade jag detta klipp nästan värre än Lycksbäcken 2009Fisketur i Lycksbäcken med boysen 2009, det nappade bra..


På tal om fisk så blev det torsk igår mot löven, tråkigt men nästa gång då kanske!

matchen går att följa live också

http://svt.se/2.33919/1.2510657/bjorkloven-teg_direkt_pa_vasterbottensnytt?lid=puff_2510658&lpos=rubrik

Derby imorgon

Gameday imorgon årets första El Classico som våran GM skulle ha sagt, det blir kul hoppas det blir mycket publik.. Såg att det brann på TEG idag när jag cyklade hem från träningen, frågan är om det var red rose´s  som bränner av bengaler inför imorgon??

Frågan är vad matchen slutar? 1-0 är mitt tips.....

TEG ON FIRE!winner winner not chicken dinnerOjojoj vilken middag det blev ikväll ska nog starta upp en matblogg. Dubbla vinster i helgen, kul! Olles igår fetade i mig en Boston celtic, gott! Sen blev det bio Planet of the apes, faktiskt en riktigt bra film tycker jag..
Näe nu ska jag ladda hem säsong 2 av Eastbound&down och softa sig lite!

I'm allergic to waffles

I'm allergic to waffles, please don't take me to a waffle house.......
Lite lite bättre i foten, nu ska jag snart äta lite kräftor dom är jag inte allergisk mot...


ny fot tack

gummi kan vara hårt ibland tur att jag satt och lärde mig hur man skulle tejpa skador hela gårdagen ....

  


Fiskade i förrgår oj vad det nappade, linan gick av fyra gånger men en gädda och en abborre fick jag upp iaf!

GONE Fishin


Satt lite på beachen i D-näs igår med en god bok, thats life!
Ryktet gårAtt Jag hängde med slim på lekbiten för att hitta en klubba till en future NHL:er
Att vi käkade glass
Att det var sol
Att peak performance försöker hussla en
Att jag har semester

Onsdag 13/8 1997

Hittade en gammal dagbok som jag skrev när jag var i USA..  För exakt  på dagen 14 år sen gjorde jag följande

"Vi hämtade vår hyrbil sedan åkte till världens shoppingcenter den är 3km lång. Jag köpte en radio styrd bil. Sedan for vi och badade i havet. Det var 35 grader i vattnet." 13/8-1997

/Redan där såg man att jag hade grava problem med särskrivning. Men annars verkade det som att jag mest softade då också :) för idag är det minsann inte lika soft har jobbat morgon och nu väntar kvällspasset, osoft!!

Imorgon för 14 år sen hade jag en soft dag också ser jag:

"Vi var och badade i havet på morron. Det var varmt sen gick vi upp på hotellet. Sen for vi till swap shop där köpte jag en florida tröja och en keps på swap shop fanns det cirkus med hästar" 14/8-1997

Livet i staterna är bra allt soft kanske därför jag återvänder hela tiden är väl uppe i 13 besök plus ett år jag bott där också, mer på gång kanske en sväng i höst?

Hittade lite gamla låtar på datorn vi gjorde Back in da 90´s som man kanske borde lägga upp.

vem där?

vem såg jag inte igår på OK/Q8 Haga om inte allas vår "Taxi-kjell" Starstrucked!
jobbigt att min kamerasladd är borta igen när man behöver den, det är så livet är

2 friickki´n days left


skulle behöva en skatt

såg en stor regnbåge från min balkong idag, man skulle ha gått och sett om man lyckdes hitta något vid dess slut. En fet skatt skulle inte sitta så dumt ändå....

Bjuden på lunch idag ute på golfbanan i Holmsund, schtekkkiigt!
4 dagar!!

Uppskattar att en skatt borde vara begravd någonstans runt mittcirkeln på gammliavallen..


IZ THE WIZ!

Family Guy

tränat idag på is igen, bra ont i fötterna nu....
Family guy är typ det bästa som finns på tv, det och national geographics. Älskar alla konstiga program dom har där, såg Fishzilla idag det var intressant handlade om en galen tysk som skulle fånga någon monsterkarp i amazonas kul kul...

5 dagar kvar till semester nu.....

SKÖN LÅT, SPELAS FLITIGT I STATERNA,, det är något speciellt med Lil Wayne´s sönderrökta röst

Ni behöver inte avgå

fick reklamera den så dom behöver inte avgå... Dock så är det ett skämt att man inte får gå in gratis när man ska reklamera en produkt så om det skulle hända er kan ni använda er av följande tips..

1# Gå till personalingången och säg att du ska arbeta men att du inte har fått något passerkort och verkligen behöver komma in, en bra tidpunkt att dyka upp är runt 09:50 då man kan lägga till att man ska öppna upp en monter eller dyligt.

2# När vakten ifrågasätter varför du inte har ett kort så säger du att du bara ska ringa ett samtal till "någon" som vet hur det är med  korten.

3# Då kan man säga att "chefen" är 30 minuter bort, då får vakten dåligt samvete och säger att man kan gå in till utställarservice och be dom skriva ut ett nytt kort, och då säger man att man kommer förbi och visar upp kortet sen med sitt trevligaste tonfall. Och vippssss så är man inne på området


* Detta är självklart bara ett hypotetiskt/fiktivt scenario som aldrig någonsin har skett i verkligheten
skulle sätta 50cent på att det kanske skulle kunna fungera ändå
men vad vet jag?Näe nu ska jag jobba igen strax, kul. ciao

avgå ni som sålde en dålig TENS apparat på nolia

bara att avgå om jag inte får en ny!  annars så har jag käkat langos, munkar och tacos idag och haft premiär på is lika oskön T som vanligt med dunkande fotknölar!

7 dagar kvar till semester och jobbar kväll imorgon, hoppas på att den går bra verkar alltid bli knas när jag ska jobba den...

cambro

softade in på cambro lite idag när det inte finns något vettigare att göra i detta drömväder.... Såg att vi skulle börja lite med behandlingsmetoder för nacke/rygg  m.m passar bra då min nacke ibland vill låsa sig, blir säkerligen intressant!...  Bad teacher fick 4 solar, kul kul!
Snart blir det att åka till arenan för att testa ut lite ny utrustning m.m, första ispasset imorgon!

wanna go?


Bad teacher

Snart blir det bad teacher på bio, spännande har stora förväntningar på den filmen. Den skulle säkert få tre solar av Bengt Frithiofsson..


Ofet


Invägning idag på träningen tror jag är bland dom ofetaste i laget.. Därför smackade jag i mig en brackaljard kalorier till kvällsfika eller vad sägs som

4st mackor med ost och fett med smör
5 st kex med vitmögelost
1 kopp med fil och fibrer
1 st klase vindruvor
1 glas Oboy = 1 brackaljard kcal
 
tror till och med att mange skulle bli avundsjuk på ett sånt här kvällsmål


tack och godnatt! 11 dagar!


fat tuesday

Lirat lite beach på Tomtebo efter jobbet idag kul kul. Och så var det bara  12 Dagar kvar till semester

Jag gillar beach


Bilder

Bilder från helgen kommer upp nu =)
Dagen har börjat bra tränat lite, bakat mina nya skridskor, blev bjuden på lunch på Örnen på ÖN gott och fint var det.. Hoppas bara att dagen fortsätter i samma anda nu när jag ska iväg och jobba lite snart, sist jag jobbade kväll var det kaos så hoppas att det blir bättre idag.

GULD ,ole ole ole ole ole!

(JAG 55)


RSS 2.0