Black and yellow

Hockey snart på tv. Kanske SAIK vinner denna serie ändå, dom har ju stöd av hela P-burgh´s Wiz Khalifa. Äckliga färger när jag tänker efter, skön låt dock.
Gangland och 100höjdare

för att slå ihjäl lite tid när man varit sjuk så har jag spenderat tiden att varva 100höjdare riktigt bra! Och för er alla som har missat Gangland så är det bara att ni tankar hem dokumentärserien om  den amerikanska gängkulturen. Som den gängromantiker jag är så går det inte att sluta titta när dom följer vardagen för Bloods, Crips och MS13 mm.  Pure qualitysom en bläckfisk....

som en bläckfisk har jag mått sedan i fredags när det var sista dagen på praktiken, inte konstigt att man blir sjuk när typ halva avdelningen har varit avstängd pga. magsjuka..

Nu ska det bli mer liv på bloggen som räknar ner till USA. Snart yran maskinen ryktas vara på ingående.. öh öh öh öh alla som inte dansar
Bokat boende i NYC

fixat boende på time square i NYC i sommar, soft ändå =)
http://www.youtube.com/watch?v=5H7dxtPXLSQ

LSE

sitter i LSE och har inte gjort många knop idag, totalt har jag kanske förbrukat 12 kcal. Men med tanke på att jag bara har druckit två glas vatten och ätit två alvedon så borde inte chansen att jag ska bli fet vara så överhängande.
Kul med marknad, hottan och langos

Imorgon är det tillbaka till verkligheten på NUS  avd4, blir intressant att se vad jag ska lära mig i veckan.
-När jag kommer tillbaka till umeyo så blir det att boka boende i NYC i sommar, awesome!

stay G


RSS 2.0