Fortfarande inget internet

Håller på att bli galen på att internet inte fungerar i min flat. Men imorgon har de lovat att det ska vara tillbaka, jag är skeptisk till det men hoppas! Nu har nedräkningen till avresan mot Auckland och vidare börjat! Det medför att vi typ måste jobba dygnet runt på c-uppsatsen .. Aja skolan nästa, peace out!


Lappar

Lappar verkar vara i hetluften nu efter AIKs sportchefs uttalande här om dan.. Anyway vi i min flat kör också med lappar...


Jordskalv

Idag upplevde jag iaf ett jordskalv, Peter påstår att han inte märkte av det alls hur det nu är möjligt, för stora biceps? Stod och skulle göra ett balanstest när allt tvärskakade till, var förmodligen inte ett skalv över 1,0 ens men ändå…. Annars har dagen varit ganska tragisk kom just hem från skolan 22:20 #galenskap, fixa med tabeller och skriva resultat är verkligen drömmen!! Nu ska jag sova lite, Ciao!


Tabeller

Idag har vi suttit och gjort tabeller i 40-elva timmar, kul! Bara att bita i och tugga vidare for eller senare borde vi vara klara med allt..

Sag att forsta laget var anmald till yran nu, sakta men sakert borjar kanslan att infinna sig ---->

Satan i gatan

Satan i gatan vilken fest det var igår! Ryktades att det var ca 10000 pers som besökte Hyde Street igår, där ligger till och med Fysikgränd i lä litegrann. Tror inte att jag har sett så många galna människor på ett och samma ställe förut. För att komma in på Hyde street var vi tvungna att klä ut oss till något av de ca 30 olika teman som fanns att välja mellan. Jag, Peter och Matt valde att köra på ”Geeks” vilket jag tycker att vi lyckades bra med, de andra från vårt komplex körde på en salig blandning av zombies, A.B.C och Tomtar. Vi började vår förfest runt 11:30 vilket tydligen var sent om man jämför med vissa av våra grannar som hade kört på sedan 05:00#truestory. Det var kul men idag har man varit lite seg men vi har ändå lyckats släpa oss till gymmet och jobbat på vår C-uppsats litegrann idag… Cheers!

Hyde Street! #stämning

Great King Street Crew!

Kaos pt1

Tog inte så många bilder igår men lägger upp dom jag har så får ni se hur geekiga vi såg ut. Men några andra i vårt sällskap var mer flitiga med kameran så antar att det kommer ut mer bilder under dagen, återkommer även med ett utförligt inlägg om gårdagen, allt var bara galenskap.... så stay tuned!

HejBaHej!




Hyde Street keg party

Imorgon är det Dunedins svar på fysikgränd som står på agendan! Kommer bli kul att se hur galet allt är och om man kan få lite yranstämminng på köpet. Tydligen gäller "10 before 10" vilket innebär att man måste dricka 10 drinkar innan klockan 10:00 imorgon, dom gillar att gå ut hårt här!

Annars så har vi haft världens längsta dag i skolan idag igen, seeeegt!

Kameran är med imorgon så bilder kommer upp senare....



Lååååång dag

Efter en härlig 11 timmars dag på skolan är man hyfsat slut i skallen....


<3 SPSS



Min flat

3/700 Great king street har en härlig ghettoish-look över sig, välkommen hit!

"Since I left, ain't too much changed, still
I'm representing for the physical therapists all across the world"


Internet

Helt ofattbart att vi bara har 60gb delat på fem personer per månad att surfa på. Detta medför att vi fram till den 28 mars måste surfa på en snigeluppkoppling därför kan det vara lite svårt att videoblogga, jag som hade tänkt det. #bummer!
Aja åter vardag, bara att skriva klart den här jäkla c-uppsatsen!
Ciao Ciao.

Feeling Ocool before my fallsärmshopp!


Queenstown!

Queenstown är en sjukt vacker liten stad! typ som Åre fast bättre #truestory.. Hela helgen var hur bra som helst och vädret var underbart typ 25 grader och strålande sol varje dag. Lägger upp lite bilder så får ni se hur fint det är där.

Laddade grabbar med grabbar, tog 5 timmar att åka buss till Queenstown från Dunedin..
Men bussturen upp var vacker..
Beachväder!
Wzzzup?
Gondola!
Bergsvandring! det kallas "tramping" här,(?)
Göre bah!
Vila!
On the top of the world!
Ta det lugnt!
Fergburger i Queenstown har det största burgarna jag någonsin har skådat!
Fint!
Downtown Queenstown
Fint igen!
A drink with a view!
Got tickets to the gun show?

#Nervous ....Skydiving Queenstown FRIDAY 16 MARCH 2012.....

Jag lever!!!!! Ser Oförskämt Onervös ut fast jag egentligen tyckte att hela situationen var en aning Osoft, men coolt det var det! Lägger upp en film och lite bilder från mitt fallskärmshopp nu och återkommer med mer bilder från Queenstown imorgon, det var galet vackert där!! :)


Queenstown

Idag drar vi till Queenstown och vi kommer vara där tills på söndag så förmodligen kommer jag att befinna mig i radioskugga fram till dess…..

Stay fly!



#Måstepratamedvarendapersonsomärsvensksyndromet

Idag när vi gick in i en butik i jakt på ett nytt underställ till Peter så möttes vi av att Cornelius Vreeswijk stämma dånade ut från högtalarna, snacka om att man blev förvånad!!!! Det visade sig att en av dom som jobbad i butiken var svensk. Då är man ju självklart tvungen att stanna och prata med personen bara för att man råkar vara svensk, fascinerande beteende det där..

Work the camera...
Ett annat fascinerande beteende är att mina "flatmates" snor med sig kundvagnen när de är och handlar mat, mycket märkligt!

Du och jag Peter, du och jag!

Du och jag Peter, du och jag!

Våra tilltänkta Irländska reskamrater till Queenstown uteblir p.g.a. att det är St. Patricks Day i helgen och att dom inte vill missa möjligheten att klä ut sig till leprechauns. Så jag och Peter får klara oss på egen hand men det ska nog inte bli några problem för är det något vi gör bra tillsammans så är det att ”mysa på det”

"myser på det"

"Myser på det" igen
"Myser på det"  återigen....

Tvärtomlandet!

Nya Zeeland är tvärtomlandet, klockan är midnatt i Sverige och våra kompisar har precis pissat i ett handfat på Rex, vi står här och klockan är tolv på daaaaan! Knasigt!

Vi lever våra liv i någon sorts Sagan om ringen tillvaro här bland bergen och försöker ta tillvaro på tiden på bästa sätt. Till helgen bär det av till Queenstown hade vi tänkt för att få en rejäl dos av adrenalin!


Egentligen borde vi klä ut oss som Fredrik&Filip gjorde när de besökte Queenstown!  I call dibs on Frodo!

Rugby igen!

Det har varit en riktigt lugn helg kanske lika bra det när man är lite småsjuk så att man kan kurera sig och bli frisk. Men igår gick vi iaf och såg på lite rugby igen, Highlanders lyckades vinna igen vilket tydligen inte hör till vanligheterna kanske för vi med oss någon sorts ”lucky charms”.

Några tankar om matchen:

  • Tycker fortfarande att reglerna är väldigt luddiga.
  • Annorlunda att det blir bäst stämning på läktaren när vågen går eller när ett slagsmål bryter ut.
  • Märkligt att det finns väldigt lite ordningsvakter, kanske beror på att det typ aldrig är några bortafans på matcherna.
  • Sen att dom typ lirar ”#mrworldwide” på max volym under spelets gång är märkligt. Jag tror nog att de flesta som är där har kommit för att ha en ”good time” och inte för att se matchen.
  • Bästa med allt är att dom lirar Avicii som vinnarlåt! #truestory
Nu ska vi snart till skolan igen (på en söndag) #jeeperscreepers!


Crêpes

Igår kväll blev det crêpes @ Peters flat det var faktiskt ganska gott, speciellt om man smetar på lite Herseys med banan så blir det k***l-i-mun(inlandsuttryck???)Vi hade även hyrt gangs of New York den var ungefär lika rörig som sist jag såg den...


Kony

Ingen kan ha undvikit att hört talas om KONY 2012 vid det här laget, om någon nu har gjort det så länkar jag till den anyway. Tydligen är den 20 April dagen då allt kulminerar och städer världen över ska täckas med posters etc, det gillar jag som den vän av street art-kulturen jag är. Skulle vara guldigt att se vad Banksy kan gulda upp för godbitar. Passar även på att lägga upp ett klipp från ”Exit through the gift shop” som kan vara världens bästa street art film…..   Rep yo city!



Se hela filmen: 5av5 kiwi´s --->


Tuff dag i skolan

Så här ser det ut när vi sliter ihjäl oss här borta, Peace!
Sushi är sjukt billigt här, allt detta för 90 pix #truestory



This is me burning the food!

Today I'm gonna go all international and write in English. My flat have a nice ghettoish look to it with an old ass tv with bunny ears and all. Weirdest thing is that we don't have a kitchen fan, what's up with that? today I made meat sauce and pasta from scratch can u believe that, incredible chef guy. Now I'm just chilling in the sofa with a sore throat #livingthedream


Alla älskar Avicii

Alla i hela världen verkar älska Sverige för Avicii och Swedish house mafia, och jag håller med Avicii levererar grymt många powerplay-låtar!


Veckans powerplay-låt varje vecka! Blessed Blessed Blessed Blessed Blessed....

Signal Hill

Igår tog vi en promenad upp till Signal Hill för att kolla in utsikten över Dunedin!
On our way to the top!







Highlanders vs Crusaders

Då var första rugbymatchen avklarad, Kul var det! Det var bra stämning och deras nybyggda arena var slutsåld (30 000) riktigt fin arena med tak vilket var uppskattat eftersom att vädret var fullkomligt värdelöst igår. Sektionen vi satt på kallades ”the zoo” var väl mest bara massa fulla studenter som satt där och många var även utklädda till massa konstiga djur #wtf?. Ett + till att de hade ett liveband på läktaren lite USA-stuk över det hela. Bästa var ända att dom körde raketen som man gör på FC matcherna, kul! Hemmalaget Highlanders vann matchen mot Crusaders med 27-24 tydligen är typ Crusaders rugbyns ”real” så det var ju bra av Highlanders. kom aldrig underfund med alla regler men det är match nästa vecka också så då får man väl läsa på lite innan den.

Idag har vi gått på en långpromenad upp till ett berg här i Dunedin där vi tog massa bilder över stan och omgivningarna, lägger upp bilder imorgon! ...Stay tuned!


Tja Peter!(?)

Italiensk afton

Vi spinner vidare på vårat internationella spår på fredagar, så igår var det Italiens tur att representera. Vi gjorde en god lasagne med en fräsch sallad med tillhörande dryck! Var väldigt trevligt och gott. Får se vad det blir nästa vecka, undrar vad jag och Peter ska göra om vi får för oss att ha en svensk afton? Swedish meatballs and vodka???



Mike "The situation" , Peters Kiwihost


Snart är det dags för mitt livs första rugbymatch, jag är laddad!


Bra löven

Bra att löven vann igår och vad tusan håller sverige på med som går och vinner bara sådär med 3-1?
Man kanske skulle ta och se lövens match på söndag morgon om den sänds någonstans?
jaja rugby imorgon, Kul kul kul!

Vårat Ålidhem!


Tickets!

Fixade tickets idag till rugbymatchen på lördag! Kul att se what´s the fuzz all about. Vi blir ett helt gäng som ska gå på matchen så det blir nog kul..


Vackert namn på gatan där vi köpte biljetterna!


Dagens lunch!  #mmmmmmumsfilibabba


Blicken (#passadig)




RSS 2.0