bilder, sista kvällen i orlando

Sista kvällen i Orlando, har varit skoj här. Imorgon åker vi ner till Ft Myers som ligger vid mexikanska golfen, riktigt fint ställe :)!
Besökte universal studios idag och igår, även fast man har varit där massa gånger förut så slutar man aldrig att förvånas över hur mäktigt det är. Dom har byggt upp ett harry potter land som var nyöppnat mycket häftigt slänger upp några bilder på det :). Dock så innebar det att alla köer var CerebralPares-långa men ändå värt det.

Är alltid en fröjd att lyssna på radio i USA och slippa alla jävla rocklåtar som spelas i sverige som man bara vill spy över (typ bon jovi m.m)
Wiz khalifa - Roll up är nog den som spelas flttigast här just nu så ladda hem den för att komma in i rätt vibe!

Bästa med usa är:
-Att coke zero finns i många smaker typ, hallon/jordgubb/vanilj/peach/ m.m även att dr pepper finns i diet så man slipper bli fet.
- Att dom direktsänder mordrättegångar i tv där man efter dagens pläderingar kommenterar vilken sida man tycker har gjort bäst jobb. Tydligen var åklagaren jävligt bra idag då han hade en hund som sitt nyckelvittne som inte var biaz!!!
-Vädret, att aldrig behöva tänka på vad man ska ha på sig är rätt soft bara att slänga på sig sina shorts och tee. Har typ aldrig varit kallare än 30 grader på nätterna ens.


Softar med harry!



Please come again



Lite blöt

Universal Studios

Hogsmeade



Min nya Cat in the hat mugg :)

mmmmmmmmmmmmmmc Donalds


Stay black...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0