RÅNAD


Låt er inte luras utav bilden. Under den pittoreska lugna ytan döljer sig ett fullfjädrat ghetto!
Någon gång under natten till Måndagen blev bilen som jag parkerade på denna gata skändad, förövaren/na kom över 1 st strålkastare och passade på att sabotera dom andra två när dom ändå var igång.

BAU-teamet går ut med följande gärnigsmannaprofil:

Av tillvägagångsättet att döma så söker man efter någon, som är ytterst klumpig och ohändig pga att man slår sönder lamporna som det krävs att man behöver skruva upp en mutter för att få lös. Det är dock inget impulsjobb då det mesta tyder på att det var en välplanerad kupp där avbitartång troligen var verktyget som användes för att knippsa sönder kablarna.

Av flyktvägen att döma så lämnar man muttrar efter sig i riktning mot nydalasjön där det mkt möjligt kan ha stått en flyktkanot parkerad, hundägare som rastade sina hundar i området uppmanas att höra av sig med eventuella iaktagelser utav båtar/kanoter på sjön någon gång mellan 00-06. Dom känner till området bra med tanke av val av flyktväg, antingen har dom bott, arbetat eller på annat sätt vistas i området ett spår som man arbetar med är att det kan vara någon som arbetar på det intilliggande dagiset eller har barn som går där.

Mest troligt rör det sig av minst 2 st gärningsmän eller rent utav ett gäng, då man behöver minst en som kollar läget eftersom det är en hårt trafikerad gata även nattetid. Att dom slog till nattetid tyder på att dom garanterat är Arbetslös, student eller eventuellt har sömnproblem.


Signalament:
KLUMPIG, OHÄNDIG, ARBETSLÖS STUDENT ELLER DAGISFRÖKEN, MEST TROLIGT VÄLDIGT FUL OCKSÅ. Man släpper även denna fantombild som man fått fram genom förhör.


KÄNNER DU IGEN TJUVEN PÅ BILDEN ELLER VET NÅGONTING
Eller om någon student, arbetslös, förälder eller dagisfröken vill sälja en extra halogen strålkastare tveka inte att höra av er till polismyndigheten eller Leif GW persson.

Mår dock efter omständigheterna bra
FY tjuven!











Kommentarer
Postat av: Rykten

En fågel viskade i mitt öra att tjuven är ingen mindre än L.Lagerbäck!

2009-10-13 @ 12:32:08
Postat av: S

Han är ju iofs ute efter nytt jobb, så mycket troligt att han försöker slå sig in i på en ny bransch.

2009-10-13 @ 14:20:51
Postat av: ivan

är nog en utlänning som robbat

2009-10-16 @ 23:52:19
Postat av: GB

Oh Dr. Reid far se upp sa du inte snor hans jobb! ;)

2009-10-18 @ 21:01:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0