How to make delicious cupcakes

Höst innebär kasst väder och massa nya kassa tvserier, så för att inte bli allt för deprimerad så måste man ju äta sig glad. Så här kommer 8 enkla steg till hur man gör lite delicious cupcakes.


1. FÖRST KÖPER MAN EN RANDOM SHAKE´N BAKE MIX PÅSE OCH RÖR NER INNEHÅLLET MED LITE MATOLJA I EN BYTTA......


2. HÄLL UT SMETEN I MUFFINSFORMAR, OM DETTA STEG SKULLE VARA FÖR KOMPLICERAT ANLITA EN KOCK.


3. TRYCK NER LITE RANDOM GODIS I MUFFINSFORMARNA, TYP POLY, DUMLE, BANANER, SYLT OSV
4. KÖTTA IN ALLA MUFFINS I UGNEN I 175 GRADER I 25 MINUTER
4. PASSA PÅ ATT TILLVERKA LITE FROSTING MEDANS DOM ÄR I UGNEN... 100G PHILLADELPHIA OST, 50 GRAM SMÖR, LITE VANILJ SOCKER, OCH LITE MER FLORSOCKER MIXA ALLT... ELLER OM MAN FÖREDRAR CHOCKLAD, VÄRM EN CHOKLADKAKA I EN KASTRULL GÄRNA EN EUROSHOPPER OM MAN ÄR FATTIG ELLER BARA SNÅL (4,90)
3.                                               4.                                                       5.



6. SMACKA PÅ FROSTINGEN OCH CHOKLADEN PÅ ALLA MUFFINS,
SMACKA PÅ VÄLDIGT RIKLIGT MED ALLT



7. STRÖ ÖVER LITE RAINBOW STRÖSSEL ELLER VAD MAN NU ÄR INTO



8. HITTA NÅGONG RANDOM ANONYM SNUBBE I DITT KVARTER SOM
KAN AGERA BUTLER, SERVERA OCH AVNJUT!   =D.....


BETYG PÅ CUPCAKESEN:
SKUMMBANAN +++++
HJORTON +++++
HALLON ++++
POLLY ++++
DUMLE +++

Fast egentligen gillar jag juh GRÖNSAKER mycket mer alltså mycket mycket mer =D!

GLÖM INTE ATT SOFTAOFTA

shut out to santanest!
















Kommentarer
Postat av: Veggie

Mmm Gordon Ramsey better watch out! Muffins är gott men jag gillar guacamolefrukt allra mest!

2009-09-22 @ 23:20:56
Postat av: Emma

Fan va du är söt! =D

2009-09-23 @ 00:01:05
URL: http://ebohman.blogg.se/
Postat av: tåbbe

riktigt söt alltså

2009-09-23 @ 08:03:16
Postat av: broh!

hahahah hitta en random anonym snubbe var påhittigt ;)

2009-09-27 @ 23:01:42
Postat av: broh

hahahah hitta en random anonym snubbe var påhittigt ;)

2009-09-27 @ 23:02:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0