Framme

Rundtur i vårat crib

 

Resan gick bra förstår inte dom som klagar på en niotimmars flight, jag menar flyger man i business class så är det faktiskt rätt skönt och bra med utrymme. Efter att ha gjort en mellanlandning i Chicago och hängt på världens största flyplats ett tag var det en liten nätt flight på 3 timmar kvar ner till Orlando slog ihjäl tiden med att vara riktigt nördig och läsa illustruerande vetenskap och en härlig liten pocket som heter "den mänskliga hjärnan" kul faktiskt. Efter 12 timmar i luften var man ganska mör när man anlände, slocknade på 4 röda.

Vi bor i en fin lägenhet på 8:e våningen med bra utsikt över Orlando. Första dagen började med att man vaknade klockan 05:00 jetlegad som man är och med AC:n mullrande på högsta volym gick det inte att somna om så därför gick jag ner till gymmet seriös som man är för att lyfta lite skrot. Relativt nöjd med passet, bra maxpuls.

Sen invigdes poolen innan det blev för varmt vid 11 tiden, seriöst varit kring 36+ idag så man har typ smält bort. Åkte till en outlet sen för att inte kollavippa i värmen. Fyndade en air jordan tee rätt så fräsch ändå!

Älskar matkulturen i USA, hittils har jag hunnit trycka:

-1st 5dollar buck box på taco bell
-En påse Lays
-2l Vanilla Coke (diet, så inte så jävla tjockt ändå)
-en BJ
-en generös portion Fried rice with bourbon chicken
-A lot of nuts

bra näringsintag första 24h, snart har vi tacokväll i läggan också, nice! Tur att jag körde biccarna hårt i morse!

Imorgon ska vi till Universal Studios kommer bli ruskigt kul att gå gå dit, typ som Gröna Lund och Lisseberg tillsammans gånger 1000 då får man kanske barnavdelningen på Universal studios.

Vi kommer stanna här i Orlando i 4 dagar innan vi börjar färden ner till Key west..

Nu blir det att kolla på nbafinalen på tv hoppas Heat vinner så att man kanske kan se en match nere i Miami nästa vecka om man har tur :)


Stay Tuned!


Våran HiFi hotspot


Nörd


Tjarå, bra med utrymme för benen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0