Mt Manganaui

Vi har förflyttat oss söderut och befinner oss just nu i Mt Manganaui en väldigt fin beachstad med en medelhavs-aura över sig. Vi har hunnit med att besöka Cathedral Cove idag där delar av filmen Narnia spelades in. Cathedral Cove kan vara den finaste beach jag någonsin har besökt snäppet bättre än Bettnes. Om mitt internet tillåter så ska jag försöka ladda upp en bild men vi har bara 25mb att röra oss på så får se hur det går.

Vi har även besökt Hot water beach som är precis vad det låter som, en strand där det sipprar upp varmvatten från underjordiska varma källor, coolt dock väldigt turistigt men vi är ju trots allt turister så whatAheck!

Imorgon eller på torsdag hade vi tänkt att åka till stället där Frodo och alla andra hobbitar bor ”fylke” vilket säkert kommer att vara väldigt fint!

Det sämsta med NZ är vägarna, man får lätt  dubbla restiden mot vad det skulle ta att köra samma sträcka hemma p.g.a. alla slingerkrokvägar. Men imorgon ska vi först utforska Mt Manganaui lite mer innan vi drar vidare!

Ciao!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0